Vjen nana ma seksi e cila po then rrjetin!

Ajo asht nanë e dy fëmive, por edhe pse nuk ka shumë kohë që asht ba nanë për herë të dytë, Kim Kardashian ka ardh shumë shpejt në formë.

35-vjeçarja ekspozoi me krenari format e saj, ndërsa po pushon në Punta Mita të Mexiko’s me dy femitë, vajzën North, 3 vjet dhe djalin Saint, 8 muejsh.

 

1-kimi

 

2-kimi

 

3-kimi

 

4-kimi

 

5-kimi