Vogëlushi kosovar mahnit jurinë e “Belgium’s Got Talent”

Vogëlushi në videon e maposhtme asht veç 7 vjeç, por ka mahnitë jurinë e “Belgium’s Got Talent” si dhe ka ngritë në kambë publikun.

Rrezar Berisha, vogëlushi nga Kosova ka kalue në fazën tjetër të “Belgium’s Got Talent”.

Shperndaje në: