Vrasje n’Tiranë. Asht film apo pernime. Kqyreni (+18)

vrasjefilm

Jemi mesue të shohim nji skenë të tillë në filmat e Hollywood, por kjo qe po shihni nuk asht as me pak e as ma shumë sesa e realizueme nga regjisori Drilon Hoxha.

Skena e vrasjes ka qenë aq reale saqë perpos forcave të policisë qe kanë qenë të njoftueme edhe ne dijeni të xhirimeve nga paniku i qytetarëve janë afrue edhe të tjera kerre policie.

Ky realizim tregon qartë qe kinematografia shqiptare asht në rrugë te mirë dhe pse jo të jetë edhe pretendente për çmime nderkombëtare në realizimin e filmave akcion.

 

Shperndaje në: