Xhabir Zharku ndrron pamje. Qe çka ban n’Suedi

Xhabir-Zharku

Ish-kryetari i Kaçanikut, Xhabir Zharku, i ikun nga drejtësia e Kosovës, asht shfaq krejtësisht ndryshe nga pamja që kishte para disa vitesh.

Fytyra e tij asht krejtësisht e mbulueme me mjekërr.

Ai shihet në nji fshat (Suedi) tue qeth nji dele dhe doket si nji tjetër person.

Ish-kryetarit që asht pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës, Gjykata Supreme i kishte konfirmu denimin me tre vjet burgim në Maj të 2012’tës.

Ai më pas kishte arritë me udhëtue për në Suedi pa asnji pengesë nga autoritetet e sigurisë.

Në vitin 2014 institucionet e drejtësisë në vend, konrektisht Ministria e Drejtësisë kishte njoftue se Zharku nuk mund të ekstradohet për shkak se ka shtetësi suedeze.

 

3-dele

 

2-dele

 

1-dele

 

 

Shperndaje në: