Yjet bahen bashkë dhe ribajnë kangën e famshme “Where is the Love”, emocionuese!

Asht publikue versioni ma i ri i kangës “Where is the love?” nga Black Eyed Peas.

Nji video shumë prekëse i asht realizue ribamjes së kangës së famshme nga grupi Black Eyed Peas.

Shumë artistë dhe personazhe të njohun në botë janë ba bashkë për të knue kangën, e cila i kushtohet trazirave që po ndodhin në botë viteve të fundit,

Shperndaje në: