Zbulohen fotot e papublikueme të Marilyn Monroe

Ed Clark, fotograf i revistës së njoftun, “Life”, ka realizue foto të mahnitshme të aktores se njoftun të produkcionit Century Fox, Marilyn Monroe.

Aktorja në atë kohë ishte e re dhe sapo kishte nënshkrue kontratë më Fox në Gusht të 1946, por ma vonë e kishte prishë atë mbas gjashtë muejve.