Zhegu bahet ‘problem’ n’Britani: Pushtohen parqet me të deshun

Britania, po ashtu si edhe pjesa ma e madhe e Europës në këtë kohë, asht përfshi nga nji valë e të nxehtit, me temperatura që kalojnë mbi 35 gradë celsius.

Nji pjesë e britanikëve janë dyndun nëpër pllazhe, por nji pjesë tjetër, ndoshta në pamundësi, kanë zgjedhë parqet dhe zona të tjera publike në qytetet të ndryshme për me marrë rreze dielli.

v1-5 v2-6