Zjarrfikëse ma seksi zor qe keni me pa!

Australianet pozojnë për kalendar për me thye stereotipat që vetëm mashkujt munden me ba këtë punë.

Zjarrfikëset femna janë perfshi në nji kalendar bamirësie në Australinë jugore për herë të parë, shkruen “Daily Mail”.

Dy femnat, 32-vjeçarja Carly White dhe 31-vjeçarja Catherine Yates, janë perfshi në versionin e fundit të kalendarit metropolitan “Fire World Police” dhe “Fire Games Club”.

 

2-zjarr

 

3-zjarr

 

4-zjarr

 

5-zjarr

 

6-zjarr

Shperndaje në: