Zor se ka femën ma të fotografueme në planet, Kim s’din me u ndalë

Zor se ka njeri tjetër në planet, që fotografohet kaq shumë sa ajo.

Çdo hap dhe çdo veshje e saj monitorohet në detaje.

Të Mërkurën, Kim Kardashian u fotografue në New York me të shoqin, Kanye West.

Shperndaje në: