​Mashtronte me vizat për Gjermani, arrestohet

vizatelegraf

Policia e Kosovës ka arrestue nji person në Prishtinë, mbasi që i njajti ka mashtrue disa qytetarë tue ju marrë shuma të konsiderueshme të pareve për rregullimin e dokumentacionit për punësim në Gjermani.

Si viktima janë identifikue dy mashkuj dhe dy femna.

Me vendim të prokurorit, i dyshuemi asht dërgue në mbajtje.

Shperndaje në: