15 viktima në Karaibe, zyrtarët i konsiderojnë si mrekulli

Ma s’paku 15 persona kanë humb jetën dhe 20 të tjerë janë shpall në kërkim mbasi uragani ‘Maria’ ka godit qytetin e Donemica në Karaibe.

Gjithsesi zyrtarët u shprehen se kjo asht nji mrekulli mbasi priteshin që viktimat t’ishin me qinda.

 

Shperndaje në: