Ivanov i bjen pishman! Terheq vendimin e vet per faljen…

ivanov

Presidenti i Maqedonise, Djordje Ivanov, i bjen pishman per vendimin qe ka marr.

I ndërgjegjshëm se falja e krimineleve dhe politikaneve te korruptuem qe ai e kishte ba, ka shkaktue turp të papamë, i cili nuk ka aspak lidhje me ligjet, ndërsa hasi edhe në zemëratën dhe denimin edhe në vend edhe nga bashkësia ndërkombëtare.

Simbas burimeve të portalit maqedon “Libertas”, Ivanov ka vendos me tërheq faljen e kriminelëve të politikës.

Mwe kete po merret këshilltari i tij Boceski, qe kjo terheqje e tij, dhe ky turp i ri i tij, mos me u ba edhe nji arsye ma shume per diskreditimin e tij publik.

Shperndaje në: