17 vjet prej masakres se Izbices

masakra-e-izbices

Sot bahen 17 vjet prejse ndodhi masakra e Izbicës, ku u vranë 150 shqiptarë të Kosovës.
Nё datat 25, 26, 27 Mars tё vitit 1999, UÇK bani rezistencë heroike ndaj forcave serbe, ndërsa e Diella e 28 Marsit, ishte dita që e kujtojmë.
Me 28 Mars 1999, forcat serbe vranë dhe masakruen mizorisht 147 veta.

Shperndaje në: