18 vjet nga masakra serbe në Burgun e Dubravës (video, kujdes pamjet)

Para 18 vjete në Burgun e Dubravës asht kry njana prej masakrave ma të mëdha në Kosovë kundër shqiptarëve nga regjimi i kriminelit Slobodan Milosevic.

Para 18 vjete, mbrenda burgut janë vra 160 të burgosun shqiptarë dhe janë plagosë ma shumë se 300 të tjerë.

Masakra e Burgut të Dubravës asht krye prej 19 deri më 24 Maj të vitit 1999.

Edhe mbas 18 vjete, për këtë masakër nuk asht dënue askush.

https://youtu.be/KFscW5XUSkY

fdgf_8917

Shperndaje në: