19 muejt e fushatës presidenciale amerikane në 170 sekonda (video)

clinton-trump

Zgjedhjet në Shtetet e Bashkueme të Amerikës tashma janë tue u zhvillue. Së fundi asht publikue nji video nga BBC, që flet lidhun me fushatën zgjedhore në Amerikë.

Video, e cila zgjat 170 sekonda, paraqet momentet ma interesante të marshimit të jashtëzakonshëm të dy liderëve për në Shtëpinë e Bardhë.

Në video shfaqen sekuencat ma interesante dhe qesharake të fushatës së dy pretenduesve për të parin e Amerikës.