20 të vdekun n’Shkup, shpallet gjendja e jashtëzakonshme

Këshilli i Qytetit të Shkupit sot në orën 14 ka me mbajtë seancë të jashtëzakonshme, në të cilën ka me u shqyrtue informacioni lidhun me motin e ligë që dje e goditi qytetin e Shkupit dhe rrethinën e tij.

20 të vdekun deri tash janë në Hasanbeg, numri vazhdon të rritet.

Siç raporton gazetari i portalit TetovaSot nga Hasnabegu, familjet të trishtueme dhe shumë lot vazhdojnë për me i gjetë të afërmit.