38 aksidente trafiku mbrenda 24 orëve!

Policia e Kosovës ka raportue se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodh 11 aksidente trafiku me persona të lenduem dhe 27 të tjera me dame materiale.

Ndërsa ndaj gjithë atyne që kanë thye rregullat e trafikut, policia ka shqiptue 769 gjoba kundërvajtëse.