Al Jazeera sjell dokumentar per jeten e Adem Jasharit

 

Filmi dokumentar i Televizioni Al-Jazeera, ku pasqyrohet jeta e Adem Jasharit dhe beteja e tij përballë serbëve ndër vite, na kujton kohen heroike te familjes Jashari, si nji familje patriotike dhe me vlera kombëtare.

Shperndaje në: