5 ministritë që ka m’i marrë AKR’ja simbas Pacollit

Presidenti i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka njoftue se cilat ministri kanë me i takue partisë së tij në qeverinë që kanë me themelue bashkë me koalicionin PAN.

Ai ka përmend pesë ministritë që ka m’i marrë AKR: Ministrinë e Punëve të Jashtme, Ministrinë e Zhvillimit Ekonmik, Ministrinë e Bujqësisë, Ministrinë e Ambientit dhe Ministrinë e Mbrendshme.

Pacolli njoftoi se edhe posti i Zavendëskryeministrit të parë i takon AKR’s.