80% e emigrantëve gra e fëmi

80% e emigrantëve që kalojnë rrugën ballkanike drejt Europës përbahet nga fëmi të pashoqënuem dhe nga grate.
Këtë e ban të ditun e përjavshmja gjermane ‘Der Spiegel’, tue sinjalizue se kjo duket se ndodh si përgjigje e kufizimeve për bashkimet familjare, që u miratuen këtë javë nga Parlamenti gjerman.
Gazeta citonte nji dokument të mbrendshëm të ministrisë së Mbrendshme të Gjermanisë.

Shperndaje në: