99% e zyrtarëve e deklaruen pasuninë e tyne

Më shumë se 99% e zyrtarëve të naltë publik e kanë deklarue pasuninë e tyne komfor Ligjit për Deklarimin e pasunisë, kështu tue e përmbyllë procesin nji mujor të deklarimit të rregullt vjetor të pasunisë së zyrtarëve të naltë publik, thotë AKK.

Në listën e zyrtarëve të naltë publik kanë figurue 4352 zyrtarë të obliguem për me deklarue pasuninë, dhe prej tyne 4319 zyrtarë e kanë deklarue pasurinë që në përqindje i bjen 99.24 %.

11 zyrtarë s’e kane deklarue pasunine me arsye, e 11 të tjerë pa arsye.

Listën e zyrtarëve që nuk e kanë deklarue pasuninë mundeni me pa tue klikue në linkun maposhtë.

 

http://www.akk-ks.org/sq/lajmet/Me-shume-se-99-e-zyrtareve-e-deklaruan-pasurine-918

Shperndaje në: