A e dini pse këto dy video n’internet po i çmendin serbët! (video)

Dy video me të njajtin emën, Kosovo.

Janë këto dy video për të cilat serbët dhe shqiptarët grinden dhe shahen vazhdimisht.
Videot janë ba me fotografi dhe shkrime.

Mundeni me i pa ma poshtë: