A e keni pa Presidentin e Kryeministrin tuj pi kafe!

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi dhe kryeministri Isa Mustafa, dy partnerët e koalicionit si duket ende nuk e kanë harrue shoqninë e vjetër.

Ata dy sot janë pa bashkë tue pi kafe në nji lokal në Prishtinë, të cilin e frekuentojnë shpesh që të dy.

Bashkë me ta ka qenë edhe ministri i Integrimit Europian, Bekim Çollaku.

 

kafjaaa

Shperndaje në: