A ka me ju bashkue LDK’ja – PAN’it mbas zgjedhjeve lokale? Flet zyrtari i LDK’s

Bajram Gecaj

Këshilltari i kryeministrit në largim, Bajram Gecaj, ka përjashtue çdo mundësi të nji bashkëpunimi në mes partisë, pjesë e së cilës asht ai, dhe koalicionit PANA.

Madje, ai ka përdorë gjuhë të ashpër ndaj atyne që kanë thanë gjana të tilla.

Gjeni pa ndërhymje publikimin e Gecajt:

Rrejnë si qeni.

I kërkoj falje opinionit publik për nivelin e ulët të shprehjes, por nuk më ka mbet rrugë tjetër pa e thënë troç se të gjithë ata të cilët po deklarojnë ditëve të fundit se LDK do t’i bashkëngjitet PANA(fakës) pas zgjedhjeve lokale po “rrejnë si qeni”.

Shperndaje në: