A ka me shkue të Hanën në Kuvend PAN’i?

Partia Demokratike e Kosovës ende nuk ka ndonji vendim nëse ka me marre pjesë në seancën e së Hanës, e cila asht thirre nga kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci.

Anëtari i kryesisë së PDK, Xhavit Haliti, ka thanë se për këtë do vendoset në mbledhjen e kryesisë së partisë.

“Tash po e marr vesh që seanca asht caktuw për të Hanën. Nuk e di, na kemi me u takue si kryesi dhe mandej vendosim se çka kemi me ba”, ka thanë Haliti për lajmi.net.