A po ban Erdogan trysni ndaj Gulenit edhe në Kosovë!

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka ashpërsue “luftën” kundër klerikut fetar, Fethullah Gylen, dhe lëvizjes së tij Hyzmet.

Kjo lëvizje udhëheq disa shkolla edhe në Kosovë.

Zyrtarët në Prishtinë thonë për ‘Expose’ në Radio Europa e Lirë se deri tash, nuk kanë pasë presion zyrtar, por nga prinderit dhe mediat.

 

Shperndaje në: