A po i beson ende Luta AKR’s!

Njani prej udhëheqësve kryesor të LDK’s, Lufti Haziri, ende nuk po beson se Behgjet Pacolli ka me kalue në krahun e PAN’it për me formue Qeverinë e Kosovës.

Por, thotë se AKR ende ka çka me dhanë në koalicionin e ndërtuem para zgjedhjeve.

Ai thotë se Pacolli dhe AKR duhet me pritë dështimin e PAN’it për me i ardhë rendi LDK’s bashkë me Vetëvendosjen për ndërtimin e Qeverisë.

Në nji intervistë për Express, Haziri nuk e ka përjashtue mundësinë e shkuemjes perseri në zgjedhje për shkak të bllokadave politike.

I ka ba thirrje PAN’it me shkue në seancë dhe me dhanë propozimin për Kryetar të Parlamentit.