A po pergaditet Putin për Luftën e III Botnore!

Qinda automjete ushtarake, perfshi hedhes të raketave ballistike ndërkontinentale, janë tue marrë pjesë në nji ushtrim ushtarak simulues nëpër Rusi.

Pamje nga atje shfaqin rreth 400 automjete ushtarake tek marrin pjesë në ushtrim tue u rrokullis nëpër zona malore të rajonit Altay, shkruen DailyMail.
Në mesin e automjeteve ka edhe hedhes autonom të raketave, perfshi “Topol”, “Topol-M” dhe “Yars” si dhe dronë e shumë trupa.