AAK-NISMA për 14 Majin, qe çka po bajnë!

aaknismaa

Dy partitë opozitare, AAK dhe Nisma për Kosovën do të mbajnë sot nji tubimi mobilizues me strukturat e tyne para protestës së 14 Majit.

Takimi ka me u mbajt në Sallën e Kuqe – Pallati i Rinisë dhe Sportit, tue fillue prej ores 13:00.

Në takimin e mbajtun nji javë ma parë mes udhëheqësve të dy partive opozitare, janë dakordu që protesta e thirrun për 14 Maj të jetë paqësore dhe protestë civile.