AAK zyrtarizon kandidatin për kryetar të Podujevës

Kryesia e AAK në Podujeve ka mbajte nji mbledhje gjatë të cilës ka shqyrtue listën e kandidatëve për asamble komunale dhe ka vendose që kandidat për kryetar të Podujevës me qenë Fatmir Humolli.