Abrashi e jep nji lajm të mirë për veteranët, qe pse!

arbanabrashi

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi ka thanë se Qeveria asht në konsultim për gjetjen për pagesat e veteranëve të luftës për muejin Shtator që asht rreth 1.7 milionë euro.

“Kemi me ba përpjekje me sigurue buxhetin edhe për tre muejt e fundit me nji kosto prej 5 milionë euro”, ka thanë Abrashi në mbledhjen e sotme të Qeverisë.
Derisa ministri i Financave ka thanë se ka qenë e pamundshme me u ekzekutue këto mjete sepse simbas tij, të gjitha paratë e parapame janë shfrytëzue derisa ka shtue se numri i veteranëve ka arritë në 28 mijë.

Shperndaje në: