Abrashi: Qeveria e ka kry punën e Demarkacionit, tash duhet Kuvendi

Mbas përfundimit të takimit te liderave te vendit me Ambasadoret e Quinti’it të ka folë edhe ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi tue e heq përgjegjësinë e Qeverisë .
Abrashi tha se ky takim ishte paralajmërue ma herët dhe hoqi peshën e qeverisë për Demarkacionin.
“Tashma Qeveria e ka kry punën për Demarkacionin tu e dergue në Kuvend, e tash ju mbetet atyne që me kry punën e vet”, ka thanë Abrashi.

 

Shperndaje në: