Adem Grabovci shkon në Prokurori për aferën ‘Pronto’

Ish-nënkryetari i PDK’s, Adem Grabovci asht paraqit sot në Prokurorinë e Shtetit.

Për me qenë ma i saktë, ai u pa tek futej në objekt 10 minuta para kohe.

Grabovci ka me u marrë në pyetje nga prokurorët special, Drita Hajdari dhe prokurori Elez Blakaj, së bashku me prokurorin e Shtetit, Lulzim Sylejmani si të dyshuem në aferën “Pronto”.