Adhuruesi afgan i Messi’t merr dhurate dresin origjinal nga vet ai!

Djali afgan, i cili u ba hit i internetit me veshjen e keses si dres i ekipit te Messit me numrin e tij 10 – ma n’fund e merr nji dres origjinal nga vet futbolleri argjentinas.

Murtaza Ahmadi, i cili vjen nga nga provinca lindore e Afghanistanit, Ghazni, i asht dergue dresi i ekipit te Argjentines me nenshkrimin e Messit.

“E dua Messi’n dhe bluza jeme thote se Messi me don”, thote Murtaza nga gezimi kur merr majicen nga futbolleri i tij i preferuem.