Ahmeti: Mirëpres dhanien e mandatit, sa ma shpejtë Qeveria

aliahmeti

Lideri i BDI’s Ali Ahmeti, mirëpret dhanien e mandatit për formimin e Qeverisë së re reformuese në përputhje me Kushtetutën e Maqedonisë.

Siç edhe thash qysh në fillim, na kemi me veprue në përputhje me vullnetin e qytetetarëve dhe kthim mbrapa nuk ka, shprehet Ahmeti në komunikatën e lëshueme për media.

“Rolin tonë kyç, përcaktues dhe vendimtar në shumicën e re, kemi me vnu në shërbim të reformave në përputhje me pritshmënitë e komunitetit ndërkombëtar, marredhanie të mira ndëretnike dhe Marrëveshjen e Ohrit si dhe integrim në NATO dhe në Bashkimin Europian bashkë me hapjen e vendeve të reja të punës dhe zhvillimin ekonomik”.

 

 

Shperndaje në: