Ajo çka zbuloi policia në këtë vend ka me ju lanë pa mend!

Ilustrim

Ka vazhdue akcioni i Doganës dhe i Policisë së Kosovës kundër krimit t’organizuem dhe kontrabandës.

Raportohet se gjatë akcionit të 100 doganierëve dhe policëve, në Fushë-Kosovë asht zbulue nji minifabrikë për prodhimin e linjave fallco të tekstilit.

Nuk dihet nëse ka ende të arrestuem.