AKP hap ofertat e shitjeve përmes Likuidimit 35

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.35.

Pranimi i ofertave ka me u ba tue fillue nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në Sallën e Kuqe në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve.

Ndërsa, hapja e ofertave ka me fillue në orën 12:30.

Shperndaje në: