AKP publikon listat e reja të uzurpatorëve (DOKUMENT)

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka publikue sot listën e re të uzurpatoreve të Ndërmarrjeve Shoqnore në vend.

Në këtë listë figurojnë ma shumë se 167 persona, si shfrytëzues të paligjshëm të pronave shoqnore.
Listat e kalueme janë publikue me 15 Fror.

Këto janë raportet përfundimtare të mbylljes së procesit dhe planit të riorganizimit të Ndërmarrjeve Shoqnore.

 

listalista1

lista2

 

lista3

lista4

lista5

lista6

lista7

lista8

lista9

lista10

lista11