Aksident i randë në Podujevë, nji i vdekun dhe tre të lënduem

Aksidenti

Nji aksident i randë trafiku ka ndodhë sot në mëngjes në katundin Sibofc të Podujevës.

Mbas goditjes së dy kerreve, nji person ka humbë jetën, derisa kanë mbetë të lënduem randë tre të tjerë.