Aksident në Llapushnik, bllokohet rruga, kolona deri 4 kilometra!

Nji aksident trafiku ka ndodh në magjistralen Pejë-Prishtinë, konkretisht në fshatin Llapushnik të Drenasit, ku thuhet se ka të lënduem.

N’aksident janë perfshi dy kerre dhe nji kamion.

Po ashtu, si pasojë e aksidentit janë krijue kolona të gjata të automjeteve deri në 4 kilometra.

 

2-kerret

 

3-kerret

 

4-kerret