Alarm i rrejshëm për sulm terrorist në ‘Beerfest’

Nji alarm i rrejshëm ka tronditë turmën e mbledhun në festivalin e birrës që po mbahet sonte “Beerfest” në Prishtinë.

Rreth 5 mijë persona të mbledhun për të festue dhe argëtue në festivalin e birrës në Prishtinë janë terrorizue dhe shpërnda në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Megjithatë, alarmi për sulm terrorist asht i rrejshëm.

Shperndaje në: