Alarm për bombë në nji tren në Gjermani

Në stacionin hekurudhor në Laipzig, policia ka evakuue zonën mbasi kanë marrë nji kercënim për bombë.

Kercënimi për bombë u ba në nji tren, ku thuhet se i dyshuemi gjendet ende në bord, shkruen RT.

Policia dhe njisia speciale kanë shkue në vendin e ngjarjes dhe janë në shqyrtim të rastit.