Alarmi në Golem, vijnë pamjet e para nga incidenti me telin e tensionit të naltë (video)

Këto janë pamjet që vijnë nga Golemi, ku teli i tensionit të lartë është këputur dhe ka rënë në tokë. Teli ka rënë pranë një karburanti, por që fatmirësisht nuk ka sjellë dëme.