Ambasada Amerikane: Evitoni Stambollin dhe Antalian…

659591_1

Nji paralajmerim shokues u drejtue nga Ambasada Amerikane ne Turqi, ku thuhet se Stambolli dhe Antalia jane ne rrezik te madh prej naj sulmi terrorist.

Ky ‘mesazh emergjence’ qe u lshue prej Ambasades, i alarmon qytetaret amerikane me qene shume te kujdesshem.

“Misioni i SHBA ne Turqi deshiron me i informue qytetaret amerikane se ka kercenime kredibile ne zonat turistike, sidomos neper sheshe publike dhe limane ne Stamboll dhe Antalia”, shkruen ne mesazh, raporton britanikja Express.

 

Shperndaje në: