Ambasada e SHBA i dhuron donacion QKUK’s

Ambasada Amerikane

Ambasada e Shteteve të Bashkueme të Amerikës ka ba të ditun se Zyra amerikane për Kordinim të Mbrojtjes në Kosovë (ODC) i dhuron donacion Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), gjegjësisht kujdesit intenziv pranë Klinikës Gjinekologjiko-Obstetrike.

Donacioni përmban 38 kreveta me dyshekë, tavolina dhe dollapa, me vlerë prej 60,000 dollarë amerikanë.

Ngjarja asht e hapun për medie dhe mbahet sot në Kliniken Gjinekologjko – Obstetrike të QKUK.

Shperndaje në: