Ambasadori amerikan, qe ku e ngriti flamurin e LGBT’s!

delaviefalmur

Për nder të shenimit të 17 Majit, Ditës Ndërkombëtare kundër Homofobisë dhe Transfobisë, ambasadori amerikan në Kosovë Greg Delawie, ka ngrit flamurin që përfaqëson komunitetin LGBT së bashku me atë amerikan.

Delawie ne rrjetin social Facebook ka potencue se SHBA’të kanë me vazhdue me promovue dhe mbrojë të drejtat e komunitetit LGBT.

 

Shperndaje në: