Ambasadori britanik, qe qysh e ka urue Kurban Bajramin!

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairí O’Connell me rastin e festës së Kurban bajramit ka urue në tri gjuhë të gjithë besimtarët e fesë Islame.

 

Ai ka dëshirue shëndet, paqe dhe begati për krejt familjet.

 

“Gjithë besimtarëve Mysliman ju uroj festën e Kurban Bajramit.

 

Shëndeti, paqja dhe begatia le të mbizotnojë në familjet tueja.

 

Želim srećan Bajram svim muslimanima.

 

Želim vama i vašim porodicama puno zdravlja, mira i prosperiteta.

 

Wishing all Muslims a happy Eid al-Adha or Kurban Bajram.

 

Wishing you and your family health, peace and prosperity.” ka shkrue Ambasadori Britanik.

Shperndaje në: