Ambasadori britanik shkruen për trashëgiminë kosovare (foto)

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairí O’Connell, ka thanë se trashëgimia e Kosovës jo vetëm që po ruhet por edhe po ringjallet.

Faleminderit Anton Çivlaku që na treguat filigran e familjes Çivlaku. Familja Çivlaku ka punuar me filigran për gjashtë gjenerata dhe tash Anton dhe vëllezer e vetë e vazhdojnë traditën. Më vjen shumë mirë që trashëgimia e Kosovës jo vetëm ruhet por ringjallet”, ka shkrue ai në Facebook.