Ambasadori Delawie ngushëllon familjen Rexhepi (foto)

Ambasadori i Shteteve të Bashkueme të Amerikës, Greg Delawie, ka ngushëllue familjen Rexhepi mbas vdekjes së ish kryeministrit Bajram Rexhepi.

Delawie, po ashtu, ka shprehë ngushëllime edhe për kolegët dhe bashkëpunëtorët e Rexhepit, të cilët për vite me radhë punuen me të.