Ambasadori Greg Delawie dhe Samuel Zbogar në Kuvend

Ambasadori i Shteteve të Bashkueme t’Amerikës, Greg Delawie si dhe shefi i Zyrës së Bashkimit Europian, Samuel Zbogar janë në Kuvend.

Ndryshe, n’ora 11:00 pritet të fillojë seanca e Kuvendit të Kosovës, për zgjedhjen e presidentit të vendit.

Shperndaje në: